Team Boost 

Skal dit team arbejde effektivt og nå de opsatte mål, uden konflikter og frustrationer, så har medarbejderne brug for en fælles sprog og en fælles forståelse. Det er netop det, vores teamBoost handler om at skabe.
Mød holdet bag TalentX - og læs om vores mission om at styrke virksomheders teams, booste performance via talentudvikling.

Skab større forståelse, tillid og produktive teams 

TeamBoost øger medarbejderengagementet og  handler om at skabe

• Øget samarbejde og produktivitet i teamet
• Højere trivsel og engagement
• Et fælles sprog der øger effektiviteten
• Øget psykologisk tryghed, gennem forståelse og tillid

En fælles forståelse i teamet er nøglen til trivsel og effektivitet
Uanset virksomhed, afdeling og roller ser vi mange af de samme udfordringer igen og igen, når medarbejdere sættes sammen i teams. Vi kan nemlig alle have svært ved at forstå dem, der arbejder på en komplet anderledes måde, end vi selv gør. Den manglende forståelse kan skabe udfordringer i teamet og blive årsag til faldende produktivitet, fordi vi ikke får brugt vores styrker ordentligt og mangler et fælles sprog for at italesætte vores forskelle.

Få en øget selvindsigt, der også hjælper dig med at forstå andre
Som en del af vores TeamBoost begynder vi altid med at give hver deltager et Performance Boost på deres egen talentprofil. Når vi forstår os selv, bliver det lettere for os at forstå andre. Og når vi forstår andre, og hvorfor de er, som de er, bliver det igen lettere at acceptere og respektere forskellighederne. Resultatet bliver, at vi endda kan lære at sætte pris på forskellene og bruge hinandens styrker.
Og så begynder magien at ske – når vi skaber et rum af psykologisk tryghed og gensidig tillid til hinanden. Teamet lærer at udnytte hinandens styrker og spille hinanden gode. Det øger produktiviteten og effektiviteten, og vi når pludselig mere – på kortere tid – og ofte med behov for færre folk.

Værdien af et engageret team...

Vi hjælper teams med at ramme peak performance
Når vi holder en workshop med jer og ser på jeres must-win battles og overordnede mål og strategi, spørger vi altid: ”Hvad skal der til?” Herefter følger vi op med: ”Hvem skal der til for at klare, hvad der skal til?”Hvem i teamet bør lave hvad for at understøtte de målsætninger, som I har opsat? Hvordan skal kasketterne fordeles, og mangler I nogle talenter i teamet for at ramme peak performance? Her hjælper vi med at identificere, hvad der skal til for at lykkes. Vi skaber det trygge rum, hvor alle i teamet kan blive set og hørt for de unikke styrker, de bringer til bordet. Vi kigger samtidig på jeres ’bias’, hvor I kan blive misforstået af andre. Det hjælper alle med at forstå hinandens underliggende årsager til forskellig adfærd.

Giv de rigtige opgaver til de rigtige medarbejdere
En bonus ved at fordele opgaver på denne måde er, at opgaver, som dræner den ene medarbejder for energi, kan give andre energi. Det er en klar fordel, når opgaver og ansvar skal fordeles. Hvis teamet er effektivt sammensat, er der altid en, der kan hjælpe en anden med de mest drænende opgaver – uden selv at bruge for meget energi på det. For tænk, hvis alle i teamet kunne gå hjem hver dag og have mentalt overskud. Hvis alle gik i seng søndag aften og glædede sig til at stå op mandag og møde på arbejde. Hvis dine trivselsmålinger nåede nye højder, og din medarbejderomsætning aldrig havde været lavere. Det er blot nogle af de effekter, som team Boostet har.

Der er kæmpe forskel på, om dit team er blandt de 25 % mest engagerede teams eller de 25 % mindst engagerede. Forskellen er markant og kan blandt andet ses i følgende tal fra Gallup:

Fra 18 til 23%

Højere produktivitet og profitabilitet

Op til 66%

Højere trivsel blandt dine medarbejdere 

Op til 81%

Mindre fravær i teamet

Styrket selvindsigt og mindre konflikter 

Undgå konflikter ved at forstå teamets talenter, styrker og svagheder.
Når vi hver især lærer at arbejde med vores styrker i teamsamarbejdet, stiger både engagementet og trivslen i teamet. Det bliver samtidig lettere at tale om vores udfordringer, når vi får et fælles sprog, vi kan tale ud fra. Når vi taler om “talenter”, bliver vi mindre berøringsangste – for nu er det jo ikke længere personligt, men bare et bestemt talent, som kan irritere os lidt ved en andens adfærd.
Vi lærer også i det individuelle Performance Boost inden Team Boostet, at det, som irriterer os ved andre, som regel er noget, der bor i os selv. Er du super positivt anlagt, vil det automatisk frustrere dig, hvis du løber ind i en vurderende pessimist, som skyder alle ideer ned. For hvorfor er det nødvendigt at være så negativ? Her er det vigtigt at forstå, at de vurderende faktisk prøver at hjælpe og blot vil undgå fejl. Deres motivation er også at nå målet, de ønsker blot at fjerne udfordringerne, før de starter.
Konflikter som denne kan undgås, ved at vi kender og forstår hinandens talenter. På den måde kan vi forstå, hvem vi skal alliere os med for at få hjælp til vores svagheder, og hvordan vi selv skal bidrage til teamet med vores største styrker.

Eksempler på problemer i teams, der kan løses i en teamworkshop.
Team Boostet er et fremragende værktøj, næsten uanset hvad teamets problemstillinger er. Her er nogle udvalgte eksempler på problemer, der kan behandles i en teamworkshop: 
Det er dog vigtigt(!) at pointere at det ikke kun handler om at ”fixe” problemer. Mange teams vælger team Boostet når det går rigtig godt, for at sikre at de kan gøre endnu mere af det samme. 

Teamet kender ikke hinandens styrker - Samarbejdet kører ikke godt - Der er konflikter mellem forskellige medarbejdere
Medarbejderne misforstår hinanden, når de taler - Der bliver ikke skabt nok innovation - Teamet formår ikke at følge projekter til dørs
Der bliver ikke lagt ordentlige planer eller valgt retning - Alles stemmer bliver ikke hørt - Teamet har manglende tillid og lav trivsel
Salgsteamet sælger ikke nok.

Uagtet problemstillingen er workshoppen et rigtig godt sted at starte. Den er første skridt på vejen mod løsningen og den efterfølgende succes. Vær dog opmærksom på, at det ”hårde” arbejde først starter efter workshoppen, hvor de nye indsigter skal implementeres i hverdagen.

”Indsigt giver udsyn – men kun handling giver forvandling”

Du kan lytte til vores podcast her, hvor vi taler med Ellen som vi har givet performance boost – og hør hvordan salget eksploderede efterfølgende, hvor hun gik fra 0 til 3 salg på 6 hverdage og 5 salg på 10 hverdage.
Lyt til podcast afsnittet lige her

Processen for team boost er

Dit team af specialister
Book møde nu
1

Afklaring af behov og talentprofiler 

Vi definerer, præcis hvad I ønsker at få ud af workshoppen.
Hvilke udfordringer står i med i dag, som denne workshop skal hjælpe jer med? Hvor skal vi gerne stå, når workshoppen er afholdt? 

Vi får alle nødvendige informationer om teamet.
Det kan være teamets rolle i organisationen, dets formål, primære opgaver, måde at arbejde på mv.

Hver deltager i teamet får et link til at udfylde en talentprofil.
Testen kan tages på tablet eller computer, og det tager typisk mellem 20 og 40 minutter.
2

Analyse, feedback & workshop

Vi modtager testene og laver analyser af de forskellige
talentprofiler. Vi analyserer talentprofiler for bedre teams og øget produktivitet.

Hver deltager får feedback på deres personlige feedback og performance Boost. Du kan læse mere om det personlige Performance Boost her

Vi sammenkører og analyserer alle profiler i vores PerformanceX framework. Vores arbejde i denne fase er baseret på talentprofilerne og den data, vi har modtaget om teamet, dets formål, arbejdsform etc.

Vi afholder Performance Boostet for teamet med præsentationsmateriale og øvelser.
En workshop varer typisk 4-8 timer afhængigt af formål og antal deltagere. Her gennemgår vi hver medarbejders talentprofil og deres unikke bidrag.
3

Leder opfølgning og videre forløb

Efter workshoppen har vi typisk en session med lederen, hvor vi gennemgår teamet.
Her kommer vi nærmere, hvad lederen kan gøre i praksis for at udvikle teamet og gøre afstanden til målet kortere og booste performance. Det kunne være spørgsmål som:

Mange vælger at lave en aftale med os om regelmæssig opfølgning. Her kan vi tale om strategi og udvikling af teamet. Aftalerne kan planlægges sammen med dig og finde sted lige fra en gang om måneden til hvert kvartal eller måske halvårligt.

Book møde
+100
Cases

Lad os tage en snak!

Er du træt af ikke at opnå det ønskede salg, for lav medarbejdertrivsel og for høj medarbejderomsætning? 

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Eller ring på
92 90 01 08

Få større indblik i værdien af talentprofiler...

Bliv en del af vores community

Talentuniverset Blindspots

Et sted hvor der kan nørdes talent, organisation, trivsel og ledelse med andre som har samme interesse.
Bliv en del af fælleskabet

Business Lounge – Kenneth Bo Jensen: Hvordan du booster salg ved at udnytte talenter effektivt

47 min.
8. januar 2025
I denne spændende episode af Business Lounge podcasten dykker vi ned i, hvordan virksomheder kan forbedre deres salgsresultater ved at fokusere på sælgernes naturlige talenter. Kenneth Bo Jensen, ejer af Talent X og talentekspert, deler sine metoder til at identificere...

Kandidaten – Fra fejlrekrutteringer til talentfulde teams – Talentbaseret rekruttering med Kenneth Bo Jensen

45 min.
19. december 2024
I denne episode af Kandidaten dykker vi ned i talentbaseret rekruttering sammen med Kenneth Bo Jensen, stifter af TalentX. Kenneth har trænet hundredvis af ledere og analyseret over 7.000 talentprofiler. Med afsæt i sin erfaring forklarer han, hvordan en dybere...

#10 Skaber dine talenter stress?

11 min.
28. november 2024
Hvilken dialog kan medarbejder og leder have, hvis de begge bedre forstår, hvordan talenter påvirker måden hvorpå vi kan blive stresset og frustreret? I denne episode snakker vi om talenternes indflydelse på stress, og hvad man kan prøve at bringe...

#9 Hvad er afgørende for at udvikle talenter over tid?

7 min.
21. november 2024
Hvordan udvikler talenterne sig over tid? Hvorfor ender nogle talenter i toppen frem for andre? Kan man finde nedslagspunkter i livet, som fortæller historien om, hvorfor nogle talenter ender med at blive mere markante end andre? I denne episode kommer...

#8 Hvad er dine bias, blinde vinkler og falske overbevisninger?

10 min.
14. november 2024
Hvad er bias? Hvordan opstår de gennem talent? Hvordan er de med til at skabe og påvirke vores overbevisninger? Og hvad kan vi selv gøre, for at blive mere opmærksomme på vores bias, og ultimativt gøre os fri af dem,...

#7 Indsigt i sine talenter fik Ellen til at gå fra 0 til 3 salg (på blot 6 dage)

29 min.
7. november 2024
Vi har i dag besøg af Ellen Alice O’Connor Bak, Client Manager hos LAZZAWEB. Som nystartet kæmpede hun med at nå sine salgsresultater, men en dybere forståelse af sine egne talenter ændrede alt. På blot 6 arbejdsdage gik hun fra...

#6 De største misforståelser om introversion & ekstroversion

13 min.
31. oktober 2024
Hvilke “myter” og fejlantagelser findes der omkring introverte og ekstroverte? Er vi enten/eller, eller kan man være både/og? Hvordan påvirker talenterne introversion og ekstroversion? Er vi generelt for hurtige til at smide folk i stereotypiske kasser, når vi hører at...

#5 HjerneRo og dine tankemønstre – ved du hvorfor du tænker som du gør?

53 min.
24. oktober 2024
Sidder du derude som leder og undrer dig over, hvorfor dine medarbejdere ikke performer? Eller hvorfor sygefraværet har været stigende de seneste par år? Måske har du svært ved at forstå, hvorfor dine medarbejdere fortæller dig, at de er stressede?...
cross