Om TalentX

TalentX er et landsdækkende konsulenthus med speciale i ”Talent”. Vi er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at finde, udvikle og iscenesætte medarbejdere – samt sammensætte de bedste teams gennem kortlægning af organisationens talent og kultur(er).

Vores erfaring og organisatoriske talent gør os blandt de førende på vores felt - hvis ikke den førende.

Ikke kun gjort gennem feedback - men med fokus på et samarbejde, hvor vi kan lave en strategi, som gør at vi kan skabe en 
high-development culture med medarbejdere, ledere og ejere der trives og er engagerede i deres job. Hvor vi kan sørge for, at medarbejderne er engagerede hver dag og udnytter deres unikke talenter til fulde.

 

Why

Vi vil hjælpe vores kunder med at lykkes med at nå deres mål, samtidig med at medarbejderne løftes og får højere livskvalitet.

Mission

At være den foretrukne samarbejdspartner for virksomheder der er seriøse omkring deres medarbejderes udvikling og engagement.

Vision

TalentX har ikke behov for at være de største på markedet. Men vi vil dog sætte nye kvalitetsmæssige standarder og udvikle koncepter og frameworks som gør en forskel for virksomheder og medarbejdernes trivsel og engagement.

Hvad står vi for?

Vi har nogle klare kerneværdier i TalentX

Ordentlighed – vi vil ikke sælge noget, hvis vi ikke selv ville købe det i jeres situation


Tryghed – kommunikation og forklaring er nøglen til at skabe et trygt samarbejde


Service – vi forsøger at være tilgængelige når du har behov for det


Ansvarlighed – vi holder hvad vi lover. Ellers vil vi ikke love det


Kompetence – det er en branche hvor der tales meget og der kan være et dårlig ry. Vi vil hellere vise resultater end blot at tale om dem.

shape-divider-talentx

Talent bliver vigtigere og vigtigere

Hos TalentX handler det hele om talent. Ikke kun for talentets skyld, men også for at nå de organisatoriske mål der er opsat. Det handler om hvordan man sikrer de strategiske mål, gennem forankring i medarbejderne. Nogle gange kræver det at der ansættes nye folk. Nogle gange skal medarbejderne omplaceres ift. opgaver mens det andre gange ”blot” handler om hvordan man sikrer højere engagement i nuværende setup.

Mange har antagelsen om at ”talent” er en lidt fluffy størrelse, men hos TalentX går vi altid datadrevet til værks. Dette med udgangspunkt i forskningen, virksomhedens egne data og medarbejdernes talentmæssige data.

I et marked der går hurtigere og hurtigere, og medarbejdere er sværere at få – så har arbejdet med talent aldrig været vigtigere end nu, set fra et strategisk og organisatorisk synspunkt.

Hvilke udfordringer har du?

Vores kunder kan stå over for mange forskellige udfordringer.

Det kan være de har en strategi de er i tvivl om hvordan de implementerer i organisationen og dens medarbejdere.

Det kan være der mangler nye medarbejdere som skal rekrutteres.
Det kan være at de ønsker en datadreven tilgang til hvilke medarbejdere som har størst sandsynlighed for at lykkes hos dem.

Måske der skal laves organisatoriske ændringer, og medarbejderne skal reboardes i nye roller.

Vi har også kunder der ønsker at implementere den talentbaserede tilgang og vil insource det, hvor vi skal hjælpe dem kickstarte og facilitere processen.

Det kan være at medarbejdere og ledere skal udvikles, men der er ikke de interne ressourcer og kompetencer til at gøre det selv – så kommer vi drønende.

Grundlæggende kan vi hjælpe, hvis ordet mennesker og talent er i samme sætning 🔥

Det rette match?

Kan du svare ja til dette, så er vi måske et match:
Du prioriterer dine medarbejdere
Du ved at virksomhedens medarbejdere og ledere er forskellen på succes og fiasko
Du ved at det er tiden, pengene og kræfterne værd at udvikle dine medarbejdere
Du ved at intet er dyrere end dårlig ledelse i en virksomhed
Du vægter kvalitet som en værdi
Du ved at engagerede og glade medarbejdere skaber profit

Som strateger og talentspecialister er vi trænede til at sikre de rette resultater. Det handler om at forstå jeres forretning og situation, så vi kan finde den rette løsning. Så vi er sjældent ”bare” et konsulentbureau der hjælper, men vi ender med at være den faste sparringspartner der ringes til når der er brug for sparring på en udfordring. Det handler for os om at skabe tryghed, som netop er en af vores nøgleværdier.

Kontakt os

Hvad laver vi?

Vi har det sjovt! Vi elsker at hjælpe vores kunder med at skabe resultater. Det er seriøst – men det er også sjovt.

Hvad vil vi gerne opnå

TalentX vil gerne være kendt for at have gjort en forskel for de virksomheder og medarbejdere som vi har hjulpet. Intet er bedre end når folk skriver til os, at vi har gjort deres liv så meget nemmere – og at de nu har langt større succes i deres arbejde.

talentx-line-02vectorpaint

Vil du lære at rekruttere og udvikle medarbejdere og ledere med succes?

talentx-logo-sort
Forløs jeres fulde potentiale gennem talentudvikling og talentbaseret rekruttering. Engagerede og motiverede medarbejdere giver bundlinje, trivsel og forspring.
Cookie- og privatlivspolitik
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram