← Tilbage til viden

Om introverte og ekstroverte talenter

Skrevet af: Sofie Marie Østervemb Yang

Introduktion

I denne episode holder vi de 34 talenter op mod Big Five-modellen, hvor vi kan se, hvilke talenter der hænger sammen med at være introvert eller ekstrovert.
Indholdsfortegnelse

Kan en talenttest sige noget om, hvorvidt du er introvert eller ekstrovert? Det snakker Camilla Lærke Lærkesen og Kenneth Bo Jensen om i denne podcast episode.

Camilla skriver:

"Han har styr på sin data og ved alt, hvad der er værd at vide om talenter og den type talenttest.

Og ja, der er nogle talenter, der er mere introverte eller ekstroverte end andre. Men der hvor det virkelig bliver afgørende, er sammensætningen af talenter i top og bund. Faktisk har det større indflydelse på din introverte personlighed, hvis du har mange ekstroverte talenter i bund, end hvis du har mange introverte talenter i top.

I denne episode holder vi de 34 talenter op mod Big Five-modellen, hvor vi kan se, hvilke talenter der hænger sammen med at være introvert eller ekstrovert."

talentx-line-02vectorpaint

Vil du lære at rekruttere og udvikle medarbejdere og ledere med succes?

talentx-logo-sort
Forløs jeres fulde potentiale gennem talentudvikling og talentbaseret rekruttering. Engagerede og motiverede medarbejdere giver bundlinje, trivsel og forspring.
Cookie- og privatlivspolitik
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram