Undgå fejlansættelser, når du selv står for rekrutteringen

Vil du sikre, at I får fat i den rigtige medarbejder uden en masse usikkerhed, internt tidsforbrug og fejlslagne ansættelser? Så er vores framework et sikkert valg.
Undgå fejlansættelser ved at bruge FIT-modellen
Ekstra tryghed i ansættelsesprocessen
Få indsigt i, hvordan kandidaterne passer til jobbet
shape-divider-talentx

Alexander Wulff

CEO & CO-Founder
Scaleup Finance
shape-divider-talentx
"TalentX har hjulpet os rigtig meget i screeningsprocesen, når vi har siddet med et kandidatfelt. Det har gået på det her fulde billede af en kandidat, ikke kun deres styrker men også deres svagheder. Det har hjulpet os rigtig meget  iscreeningsprocessen med at beslutte hvem vi skal vælge. Det har også hjulpet os med at identificere, hvad vi skal være opmærksom på for at en kandiat lykes, når vi ansætter dem."
firtal-logo-black
pleo-logo-black
vestas-logo-black
scalefinance-logo-black
digital-logo-black
mindmill-logo-black
zoios-logo-black
ice-logo-black
løbeshop-logo-black

Undgå fejlansættelser, når du selv står for rekrutteringen

Foretrækker du at stå for det meste af rekrutteringen selv, men er bekymret for at ansætte de forkerte? Med en fuld gennemgang af kandidaternes talenter i den afsluttende del af rekrutteringsprocessen sikrer du dig mod fejlansættelser. 

Det er det helt rigtige valg for dig, der kan klare det meste selv, men ønsker en ekstra sikkerhed.
Fuldt overblik over kandidaternes talenter og styrker
Hjælp til at undgå dyre fejlansættelser
Ekstra tryghed i ansættelsesprocessen
Viden om, præcis hvad du kan forvente af den nye medarbejder.

Fra 10 til 19%

Stigning af salg

Fra 14 - 29%

Højere profit

Fra 9 til 15%

Højere engagement blandt medarbejdere

Fra 3 til 7%

Højere engagement blandt kunderne

Fra 6 til 19%

færre udskiftninger i virksomheder med lav medarbejder omsætning 

Fra 10 til 19%

færre udskiftninger i virksomheder med høj medarbejder omsætning

Til dig, der selv vil rekruttere - med en ekstra sikkerhed

Sammen med dig gennemgår vi kandidaternes profiler og holder dem op mod de kriterier, du og virksomheden har til en kommende medarbejder. Her tager vi udgangspunkt i FIT-modellen, som første gang blev visualiseret af Kenneth Bo Jensen i 2019. FIT-modellen giver indblik i følgende:

Vurdering af kandidatens job-fit

Der vurderes, om kandidatens talenter er passende til jobbet og de pågældende arbejdsopgaver.

Vurdering af kandidatens leder-fit

Der vurderes, om kandidaten passer til lederens talenter, som har en betydelig indvirkning på en medarbejders engagement (op til 70%).

Vurdering af kandidatens kultur-fit

Der vurderes, om kandidaten passer ind i virksomhedens kultur og kan bidrage positivt til den.
job-kultur-leder-billede

At identificere kandidaters attraktivitet og skabe en dialog om jobsuccess

De nævnte faktorer giver lederen et billede af, hvad der gør en kandidat attraktiv for virksomheden. Som virksomhed er det også vigtigt at huske, at der ikke kun er én måde at lykkes i et job på.

Ofte ser vi, at flere kandidater vil kunne lykkes i stillingen – så her kommer den spændende dialog med lederen om at kortlægge, på hvilken måde medarbejderen skal lykkes i jobbet.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet af en af vores specialister

Afhængig af hvad du er nysgerrig på, så finder vi den rette specialist som du kan tale med. Vi ved med talent at vi alle har forskellige styrker, så afhængig af hvad du er interesseret i at høre mere om - eller få hjælp til - så matcher vi dig med den rette person i TalentX.
Vores fantastiske team
medarbejder-boks

Processen er ganske simpel

Processen er ganske simpel. Når du har bestemt dig for, hvilke kandidater der fortsat er med i opløbet, modtager de et link til at udfylde en talentprofil. Når de har udfyldt den, får vi besked hos TalentX.

Herefter aftaler vi en tid til gennemgang af profilerne sammen med din virksomhed. Den foregår typisk sammen med den ansættende leder, men også HR, hvis de er en del af ansættelsesprocessen. Sammen gennemgår vi profilerne en for en og holder dem også op mod hinanden for at gøre det lettere at skabe sig et overblik over, hvor kandidaterne har talent – og hvordan det iscenesættes succesfuldt i din virksomhed

Har du også brug for hjælp til at tiltrække de bedste ansøgere?

Det er vigtigt at være opmærksom på, at dette produkt hjælper med at undgå fejlansættelser. Det vil sige, at det hjælper dig med at sikre dig den bedste af de tilbageværende kandidater. Det betyder ikke, at du får de rigtige kandidater ind i din proces fra starten. Skal du have en bedre kvalitet af kandidater, skal du lige et smut forbi vores side om forarbejdet, succesprofiler og det helt rette jobopslag
Kontakt os
talentx-line-02vectorpaint

Vil du lære at rekruttere og udvikle medarbejdere og ledere med succes?

talentx-logo-sort
Forløs jeres fulde potentiale gennem talentudvikling og talentbaseret rekruttering. Engagerede og motiverede medarbejdere giver bundlinje, trivsel og forspring.
Cookie- og privatlivspolitik
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram