← Tilbage til viden

Forestil dig et arbejdsliv, hvor du brugte 90% af tiden, på opgaver du elskede og var bedst til.

Skrevet af: Kenneth Bo Jensen

Introduktion

Forestil dig et arbejdsliv, hvor du brugte 90% af tiden, på opgaver du elskede og var bedst til. Og forestil dig, hvor meget godt, der ville komme ud af det for dig selv og dem omkring dig, at dine største talenter udfoldede sig.
Indholdsfortegnelse

Forestil dig et arbejdsliv, hvor du brugte 90% af tiden, på opgaver du elskede og var bedst til.
Og forestil dig, hvor meget godt, der ville komme ud af det for dig selv og dem omkring dig, at dine største talenter udfoldede sig.

Mike Radoor fortæller:
Kenneth Bo Jensen er talenthacker og organisationsstrateg i TalentX, hvor han hjælper virksomheder med at finde, udvikle og iscenesætte mennesker, så de bliver den 100% bedste version af sig selv i det de gør. Og så er han bare en vildt rar og enormt vidende jyde, hvis mange talenter blandt andet tæller kompleks strategisk tænkning, social sensitivitet og dyb forståelse for salgsprocesser.

Efter en time i studiet med os, nailer han både vores talenttyper og beskriver vores personligheder så udtrykkeligt præcist, at vi at vi ikke kan andet end at opfordre dig til at lytte godt efter og forstå talenternes enorme magt.

Ikke bare i din karriere, men igennem alt du gør i hele dit liv.

 

talentx-line-02vectorpaint

Vil du lære at rekruttere og udvikle medarbejdere og ledere med succes?

talentx-logo-sort
Forløs jeres fulde potentiale gennem talentudvikling og talentbaseret rekruttering. Engagerede og motiverede medarbejdere giver bundlinje, trivsel og forspring.
Cookie- og privatlivspolitik
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram