talentx-line-02
← Tilbage til cases

Introduktion

Scaleup Finance har lavet en CFO as a service platform, der hjælper deres kunder med styre deres finansielle opgaver.
Screening af kandidater
Kickstart talentparadigme
Sparring på talent

Scaleup Finance & TalentX

Scaleup Finance tog kontakt til TalentX efter at de i netværket havde hørt om de resultater vi skabte for andre kunder.

Scaleup Finance stod midt i en imponerende vækst, og skulle sikre de rette medarbejdere da de var på rejsen fra 4 til 40 medarbejdere på blot 1 år!

TalentX hjalp med at screene kandidater for Scaleup Finance, så de trygt kunne ansætte i det tempo som var nødvendigt for at håndtere væksten.

Samtidig kickstartede vi processen med at bruge det internt, med screening af ny Head of P&C med tidligere erfaring med at arbejde med Talent.

"Det er enormt vigtigt for at lykkes at man får valgt de rette mennesker og sat det rigtige team. TalentX har hjulpet os rigtig meget i screeningsprocessen, når vi har siddet med et stort kandidatfelt. Det har gået på det fulde billede af en kandidat. Ikke blot hvem vi skal vælge, men også hvad vi skal være obs. på for at få dem til at lykkes."
Alexander Wulff
CO-founder og CEO
ScaleUp Finance
talentx-line-02vectorpaint

Vil du lære at rekruttere og udvikle medarbejdere og ledere med succes?

talentx-logo-sort
Forløs jeres fulde potentiale gennem talentudvikling og talentbaseret rekruttering. Engagerede og motiverede medarbejdere giver bundlinje, trivsel og forspring.
Cookie- og privatlivspolitik
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram