talentx-line-02
← Tilbage til cases

Introduktion

mindmill-black
Mindmill er Danmarks førende B2B marketingbureau. Med deres B2B framework skaber de varme leads.
Hjælp til teamsammensætning
Screening af ansøgere
Sparring på talent

Mindmill & TalentX

Som danmarks måske førende B2B marketingsbureau er det vigtigt for Mindmill at holde den høje kvalitet af deres produkt. Det gør de ved altid at have de rette medarbejdere i de rette positioner.

For at skabe tryghed i processen har vi hjulpet dem med at screene ansøgere til ansættelse. Derudover gives vi sparring på hvordan den optimale onboarding og ledelse af den nye medarbejder ser ud.

Samarbejdet bygger på at TalentX er den forlængede arm som ekstern samarbejdspartner, der hjælper til at kvalificere og give tryghed i det arbejde Mindmill foretager når de selv varetager rekrutteringen af nye medarbejdere.

 

”Jeg har længe brugt talenttest i vores rekruttering. Mindmill er Danmarks førende B2B marketingbureau, så det er selvfølgelig vigtigt for os at sætte det helt rigtige hold. Kenneth er min go-to talenthacker og TalentX min faste sparringspartner, når vi screener kandidater og vælger vores nye medarbejdere.”
Henrik Ernst Hansen
CEO & Partner
Mindmill
talentx-line-02vectorpaint

Vil du lære at rekruttere og udvikle medarbejdere og ledere med succes?

talentx-logo-sort
Forløs jeres fulde potentiale gennem talentudvikling og talentbaseret rekruttering. Engagerede og motiverede medarbejdere giver bundlinje, trivsel og forspring.
Cookie- og privatlivspolitik
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram