talentx-line-02
← Tilbage til cases

Introduktion

DigitalGuest hjælper hotelbranchen digitalisere den oplevelse gæsterne har når de besøger hotellet.
Talentprofiler founders
Screening af kandidater
Talent rådgivning

DigitalGuest & TalentX

Igennem det seneste år har TalentX assisteret DigitalGuest med at screene kandidater før ansættelse. Vi har hjulpet med sparring på hvordan talenter iscenesætte optimalt og hvordan opgaver skal fordeles i teamet. Det har været med til at skabe en større intern forståelse for sig selv og teamet omkring en. Christian som CEO har haft den interne bold hos DigitalGuest mens at TalentX har ageret primært sparringspartner.

Det har hjulpet til at skabe en tryghed i sammensætningen, samt hvordan man skal motivere og engagere de enkelte medarbejdere.

"Bare den måde vi kunne forstå hinanden på, den måde vi bedre kunne give opgaver videre imellem os og supplere hinanden gjorde bare, at det var en no-brainer at tage det videre ud i organisationen."
Christan Markedal
Founder
DigitalGuest
talentx-line-02vectorpaint

Vil du lære at rekruttere og udvikle medarbejdere og ledere med succes?

talentx-logo-sort
Forløs jeres fulde potentiale gennem talentudvikling og talentbaseret rekruttering. Engagerede og motiverede medarbejdere giver bundlinje, trivsel og forspring.
Cookie- og privatlivspolitik
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram